Ukens gjest er kvinnen bak DESTINASJON GLEDE!

Hun er blant annet kunster, forfatter, terapeut, spaltist, foredragsholder podcaster, og illustratør. Hun er også mamma, et nydelig og deilig medmenneske, en som har virkelig kjent på livets oppturer og skyggesider, og som deler raust av og sprer glede, håp og fremtidstro.  Det er selvsagt ingen ringere en Bjørg Thorallsdottir. 

I denne episoden tar hun oss med på Destinasjon Glede

Er noen skapt til å være gladere enn andre? Svaret er ja. Er det mulig å oppnå mer glede? Svaret er jammen ja her også. I følge lykkeforskerne kan vi faktisk påvirke opptil 40 % av lykken selv. 

Forskere er enige om at det går an å øve på føle seg mer lykkelig, og at det gir klare, positive ringvirkninger i folks liv.

Destinasjon Glede er et kurskonsept der du i løpet av 1 år, og gjennom 8 ulike moduler, skal få mer glede i livet. Björg har gått grundig til verks for å avdekke hva som må være på plass for å oppnå glede i livet.

Med på laget har hun fått med seg noen av de fremste på områder som økonomi, kosthold, trening og relasjoner for å nevne noe. 

Her er det bare å finne frem kapteinshatten og omfavne det Destinasjon Glede har å by på - God lytt mine venner og God tur <3

Meld deg på her: https://www.destinasjonglede.no/

Vil du vite mer om Bjørg, sjekk ut: https://bjorgsunivers.no/om_bjorg-2/

Vil du vite mer om Elaine, sjekk ut www.elainebloom.no

Share | Download(Loading)